Selvstøttet skrog

Selvstøttet skrogczxcvcxcxvxc

Garantert å vare hele livet

Skallet til et Arctic Spa er utvilsomt kjernen i vår design, og er som sådan unikt utviklet for formålet.
Vi starter ved å vac-forme plater av førsteklasses Aristech® formstøpt akryl, og bruker tusenvis av timer med formdesign og formgivning til en taktil form. På det som nå utvilsomt er et Arctic-spa, legger vi for hånd på lag etter lag med et eget fyllstoffritt glassfiberkomposittmateriale for å gi denne formen dens legendariske styrke. Vi bruker mer glassfiber enn noen andre i industrien – uten kostnadsbesparende snarveier, plastbakside, avstivere eller støtter og aldri ved å tilføre skum i skallet. Etter mange prosedyrer for å sjekke styrke- og justeringskriterier sendes skallene til våre høyteknologiske vanndyseroboter og CNC-skjærestasjoner for beskjæring. Resultatet er en perfekt blanding av styrke og nøyaktighet – og ryggraden for anvendelsen av den nyeste teknologien som er Arctic Spas®.

Er det mer kostbart og arbeidskrevende å bygge et skall på denne måten? Helt og holdent. Men vi mener at det er den beste måten, og dette har alltid vært det vi satser på.

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html