Paviljonger

Paviljongerczxcvcxcxvxc

Arctic Spas sine paviljonger er lette å montere, har en robust konstruksjon og har en lang levetid. De er laget av 100% Kanadisk cedartre som er kjent som det beste cedartre i hele verden. Vi har designet denne serien med paviljonger for at din opplevelse og installasjon skal bli perfekt. Alle våre paviljonger kan bli kjøpt som byggesett eller som et ferdig montert produkt fra din forhandler. Konstruksjonen er solid 4×4 reisverk og 2×4 takspiler og med et vedlikeholdsfritt ståltak.

Habitat Deluxe

Habitat

Hideaway Retreat Deluxe

Sunshine Retreat

Entertainer

Beach House

Viktig å merke seg

Takbredde
Takbredde refererer til total bredde av taket på det bredeste mål. Det er viktig å merke seg at selve taket stikker ut i forhold til selve paviljongen når plasseringen planlegges.

Høyde
Høyden refererer til det høyeste punktet som anvist på bildet. Badet blir som regel plassert på samme fundament /gulv som badet, husk å tenke på naboer og om det dekker en eventuell utskit. Det er alltid lurt å forhøre seg med naboer om paviljongens plassering kan sjenere. Normalt sett er ikke dette søknadspliktig om plassering er over 4 mtr fra nabogrense.. Sjekk reguleringsbestemmelser i ditt område.