Om oss

Om ossczxcvcxcxvxc

Firmaprofil

Arctic Spas ® ble grunnlagt 1994. Eierne er en gruppe menn født og oppvokst på gårder i mindre landsbygder i vestre Canada. Det å holde ord anses her som langt mer viktig enn all verdens reklame. Den samme verdien finner du i hele vår organisasjon. Vi er også stolte av at vi er lydhøre, og anser kunder, forhandlere og ansatte som likeverdige. Besøk en av våre butikker eller fabrikker, og snakk med hvem som helst for å høre det samme om oss. Det å kunne tilby de beste produktene betyr svært mye for oss, og vi ønsker å yte den beste service i industrien. Vi har alltid vært kjent for vår kvalitet og innovasjon.

Vårt fokus er å kunne tilby den mest innovative designen, gi den mest fantastiske badeopplevelsen, mest energibesparende og det minst tidskrevende vedlikeholdet. Våre badekar/spa kombinerer den mest avanserte spa-teknologien med verdensklasse på de tekniske konstruksjonene for å forsikre deg gode opplevelser i mange, mange år! Takk for at du tok deg tiden til å besøke vår hjemmeside. Vi inviterer deg til å besøke en av våre forhandlere slik at du kan prøve et av våre Arctic Spa®.

Vi vil takke deg for at du kanskje skal “hoppe i badet” ! Med vår bakgrunn er vi stolte av våre produkter og selskapet vi har bygget.. Vårt håndslag er avtalen og vi tror at jo bedre kontakt vi har med deg – jo bedre spa får du! Vi tror at hvis du spør litt rundt, vil du høre at vi er et selskap som bygger på ærlighet og integritet. Vi bygger utrolige massasjebad og vi står bak dem bedre enn noen annen. Vår intensjon har aldri vært å bli størst. Vårt mål har alltid vært å bli identifisert som best. Vi arbeider hardt hver eneste dag slik at vi kan tilby deg et massasjebad som overtreffer alle andre når det kommer til lang levetid, økonomisk sparsomhet, pålitelighet og innovasjon.

Vi vil gjerne få deg i ”badet” – og vi vet at du forteller det til vennene dine!

“Det er ett Arctic spa”

CIPECawardBlue Falls Manufacturing Limited, produsent av Arctic Spa, Coyote Spa, Apollo Spa, Arctic lysthus og Guild Billiards, er stolte over utmerkelsen Canadian Industry Program for Energy Conservation (CIPEC) Leadership Award. Denne utmerkelsen løfter frem fremskrittene blant Canadas industrier og skaper fokus på at energieffektivitet er bra for både forretninger og miljø. Mer informasjon finner du på www.nrcan.gc.ca.

design-awardI 2003 fikk Arctic Spas Autodesk International Design Award i kategorien produsent for Tundra modellen (vårt første spa som ble designet med datateknikk).

Arctic Spas Production Manager Marcel Roles var i 2005 vinner av en utmerkelse i kategorien “Business Results – the Bottom Line ” for hans fremgangsmåte når det gjelder å bygge effektive og virksomme produksjonsteam.

venture

I 2005 ble Arctic Spas nominert i 6 kategorier til eAwards, et program for å løfte frem arbeidstakeren, gitt av Alberta Venture magazine. Vi ble utvalgt som finalister i hele fire kategorier.

Vår aller største ressurs er menneskene som arbeider i vår organisasjon. Vi tror på en stadig utvikling av velutdannet og godt motivert personell. Dette gir resultater, og er hovedårsaken til at vi har oppnådd så mange av denne typen utmerkelser.

Arctic Spas har igjen blitt anerkjent på den prestisjetunge listen PROFIT 100 list of Canada’s Fastest Growing Companies. Denne utmerkelsen, presentert av Profit Magazine, løfter frem selskaper i Canada som har demonstrert solid finansiell grunn sist år.
profit100Bare en håndfull selskaper har oppnådd noe lignende, og intet annet spa-selskap i Canada kommer i nærheten.Dette er det fjerde etterfølgende året hvor Arctic medregnes på profit-listen. I 2002 var vi på 166. plass, i 2003 var vi på 87. plass, i 2004 på 77. plass og i 2005 på 99. plass.

I 2003 er vi med i en artikkel i PROFIT Magazine som omhandler suksessrike globale industrier for spa-produsenter i Europa og Australia.

50bestBlue Falls Manufacturing har også vært en “Regional Finalist for the Canada’s 50 Best Managed Companies 2005 program”. Dette gjør oss til nasjonale finalister.

“Best Managed awards program” belyser høyest oppnådd forretningsprestasjon. Utmerkelsen tildeles for mer enn sunne finanser. “The Best Managed designation”, symboliserer også suksess i forhold til selskapenes visjonsfokus, markedsverdi og global omsetting.

it_awardDen 19. Mai, 2005, fikk Blue Falls Manufacturing Ltd “Convergence Award of Excellence”. Denne utmerkelsen identifiserer firmaets evne til å utvikle gode IT-baserte løsninger på forretningsområdet for å kunne generere verdier og fortsatt prestasjon.

Hva er et utendørs massasjebad?

 

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html