Massasjebad Kjemikalier

Massasjebad Kjemikalierczxcvcxcxvxc

Sannheten om kjemikalier for massasjebadet
Fakta: Halvparten av kjemikaliene du blir bedt om å kjøpe til ditt spa er egentlig unødvendige. Hvorfor? Fordi produsenten av kjemikalier ønsker at du skal kjøpe mer enn du trenger. Vår politikk tilsier at vi kun gir deg råd du har behvov for.

Et eksempel: Filterrensere og klarhetsprodukter. Dersom du bruker et tradisjonelt filter er det nødvendig å rense det omtrentlig annenhver uke. Glemmer du dette vil vannet bli uklart fordi filtreringen ikke fungerer. Den gale fremgangsmåten er da å kjøpe et produkt som gjør vannet i badet klarere. Klarhetsproduktene er silikonbaserte og vil kun gjøre at partiklene i vannet klistrer seg til hverandre for en kort stund.

Slik må du pøse på mer av produktet for å opprettholde vannets klarhet. istedet er den beste løsningen å kutte ut bruken av et tradisjonelt filter, og bytte til et bedre. Filtreringen fungerer da så bra at du ikke vil ha behov for produkter som gjør vannet klarere. Behovet for renseprodukter som skal rense filteret opphører samtidig.

Jo færre kjemikalier, jo mindre rensing og renere vann. Perfekt.


Arctic pure water care
Enkelt, trygt og effektivt. Arctic Pure vannkjemi gjør det enkelt å ta vare på vannkvaliteten i ditt spa. Alle produktene i serien er designet for å gi et sunt og balansert vannmiljø. Vi førerikke unødvendige produkter, og instruksjonene er enkle og tilpasset den enkelte massasjebadmodell.

Arctic Pure Water Care

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html