Komfort og massasje

Komfort og massasjeczxcvcxcxvxc

Dyser og Hestekrefter er en bra start…

Sportsarenaer, fly og konserthaller tilbyr alle varierte typer av sitteplasser – og om du har et valg, foretrekker du da ikke den mest komfortable stol? Bench- stil, eller “åpent konsept” stoler er flott for store grupper, og ergonomisk bygde stoler for individuell komfort koster naturligvis en god del. Hos Arctic Spas® mener vi at alle fortjener komfort – og du vil finne luksuriøse individuelt tilpassede stoler i flere av våre spa. Våre stoler er omhyggelig designet for å passe de fleste personer, med armlener i flere nivåer, justerbare hodestøtter i alle riktige posisjoner. I våre fleste modeller tilbyr vi ulike sitteplasser for han og henne med hensyn til lengde, bredde og jet plassering.

I våre spa har vi tatt mye hensyn til plassering av jet dyser og for 2011 har vi lansert vår Zone Therapy jetting profile. Innenfor dette systemet vil du finne nakke- og øvre rygg stasjoner, designet for å virke avslappende på disse punktene. Andre stasjoner virker på de muskler og det myke vev som støtter den nederste delen av ryggen. Jet strålene i disse stasjonene er anpasset til størrelsen på musklene på denne delen av kroppen, store muskelgrupper har kraftigere trykk til sin disposjon, mens andre muskler har et mykere trykk mot seg, for en mer behagelig massaje. Du vil også finne seter uten dyser, fordi det noen ganger helt enkelt føles mest behagelig å være uten!

Vi mener det kreves mer hestekrefter og et massasjebad for en skikkelig god spaopplevelse. Vårt R&D team arbeider flittig for å utnytte våre White Water pumper på beste måte og dermed gi deg den beste massasjen.

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html