Spabutikken Polarbad (Trondheim)

Spabutikken Polarbad- Jostein Strømme A/S er importør av utendørs massasjebad som er produsert av Blue Falls Manufacturing i Canada, og som produserer merkene Arctic Spas og Coyote Spas. Arctic spas er konstruert for verdens barskeste vinterklima, og er Norges desidert mest solgte massasjebad. Vi fører også massasjebad fra Strongspas og Durasport spas, samt grillhus, lysthus, infrarød sauna, massasjestoler og andre produkter som faller inn under kategorien helse&velvære.


Spabutikken Polarbad (Trondheim)
Falkenborgveien 38 ( Leangen )
7044 Trondheim

Kontakt oss
Telefon 73911800
Jostein Strømme 90618168
Elena Kråkvik 91711014
Kåre Schjølberg 92660000

Åpningstider:
Mandag tirsdag onsdag fredag 10-17
Torsdag 10-19
Lørdag 10-15

Hvorfor velge oss?
156

Vi tilbyr produkter med meget høy kvalitet, design, den siste teknologien og massasje effekt. Det er mulig for oss å tilby konkurransedyktige priser på utendørs massasjebad som holder meget høy kvalitet .

Vi importerer dessuten direkte fra fabrikk, noe som gjør at du som kunde slipper fordyrende mellomledd, og vi er et helt nettverk av forhandlere og er kjent for gode garantier, service og kvalitetsprodukter. Du gjør og en trygg og god handel hos oss, vi har 14 års erfaring i bransjen. Vi har kompetansen, egen serviceavdeling og delelager.

Besøk butikken vår
Vår butikk i Trondheim finner du i Haakon VII`s gt 27 helt i østenden på Ladesletta. Vi ligger plassert mellom Nillson trelast og Jula. Du finner oss i samme bygg som AC senteret og Officer mobiltelefoni.

Firmaet Jostein Strømme ble etablert i 1990, og har siden forrige århundre vært eier og driver av Spabutikken Polarbad. Butikken vår i Trondheim finner du i Haakon VII`s gate 27 (mellom Nillson trelast og Jula) på Lade. Helt i østenden på ladesletta. Vi holder til i samme bygg som Ac senteret og Officer(mobiltelefoni).

Vi er den største leverandøren av utendørs massasjebad, infrarød sauna og andre helse og velvære produkter i Midt-Norge. Vårt foretak er blant de 9267 foretak, av Norges totalt 313000 aksjeselskap som er tildelt AAA for høyeste kredittverdighet i soliditets kredittratingsystem. Et AAA- selskap har hatt en AAA rating sammenhengende i minst et år. Vi ble også kåret til gasellebedrift av dagens næringsliv i 2003, og er svært stolte over at vi også 2 ganger etterpå har mottatt denne utmerkelsen.

En gassellebedrift er et utrykk for Norges hurtigst voksende bedrifter som tilfredstiller følgende krav:

- Offentligjort minst 4 årsregnskaper.

- Omsatt for minst 1million i året.

- Omsetningsvekst i alle de 4 siste årene.

- Omsetningen skal- sett over hele 4-årsperioden være mer enn fordoblet.

- Summen av driftsresultatene de 4 siste regnskapsårene skal være positiv.

For deg som kunde betyr dette at du har en leverandør du kan stole på. Vi har en økonomisk ryggrad som gjør at vi kan følge opp vårt garantiansvar, og gi deg som kunde den service og oppfølging du fortjener.

Som daglig leder og eier vil jeg også takke mine gode venner og kolleger for en fantastisk innsats. De er sannsynligvis bransjens mest dedikerte medarbeidere. Alle står på sent og tidlig for at du som kunde skal få den beste servicen og informasjonen når du besøker oss for å se på våre spennende produkter.

Vil samtidig også få takke alle eksisterende kunder for tilliten de har vist oss, og ønske alle gamle og nye kunder velkommen til våre nye og flotte lokaler på Lade.

Jostein Strømme
Spabutikken Polarbad

Massasjebad

Arctic Spas
Coyote Spas
Strongspas antigua / G2

Produkter

Tilbehør
Paviljonger
Deler
Sauna
Swim Spas
Grillhus

Service

Installasjon
Reparasjon

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html