Arctic Spas Vest AS (Bergen)

Arctic spas Vest as eies av Spabutikken Polarbad Trondheim og Polarbad Vest Ålesund. Vår lange historikk i denne bransjen og alle våre fornøyde kunder er din garanti for at du gjør en sikker investering når du anskeffer et utendørs massasjebad.

Vi har utstilt alle de mest populære modellene i Arctic Spas og Coyote Spas.

Tour vår butikk

Arctic Spas Vest AS (Bergen)

NORDÅSDALEN 21

5235

RÅDAL

Kontakt oss: 40698500

Åpningstider:

MANDAG – TORSDAG 10.00-18.00

FREDAG 10.00-16.00

LØRDAG 10.00-15.00

VELKOMMEN

Besøk vår nettbutikk for bestilling av kjemikalier: www.arcticspashop.no

Butikk i Nordåsdalen 21 – vis a vis Peppes Pizza og Ruterknekt med et av Hordalands største utstilling av utendørs massasjebad. Minner om at dersom DERE anbefaler venner og kjente til å kjøpe Massasjebad fra oss, ( som resulterer i salg ) gir vi dere et Gavekortpå kr: 2.000,- i vår butikk (gjelder ikke service arbeid) Fortsatt har vi valgt å ikke holde åpent om lørdagen, men sier at folk kan komme inn etter avtale, husk at dere kan bestille kjemikalier via vår web shop: www.arcticspashop.no. Vi kommer nok til å ha noen lørdager åpent med div kampanjer i løpet av året. Nå er Arctic Spas Vest snart eneste forhandler av Utendørs Massasjebad med butikk/lager og service avd igjen i Bergen, våre konkurrenter faller fra en etter en! Dette merker vi med pågangen av nye kunder fra andre bad leverandører som ønsker vår hjelp og kompetanse på alt fra kjemikalier til service, men det er Arctic og Coyote kunder som er førsteprioritet hos oss.

Arctic Spas Massasjebad har vært solgt i Bergen i over 15 år, sannsynligvis skal du ikke vandre mye rundt i nabolaget ditt før du treffer på en nabofamilie med bad fra oss. Vår lange historikk i denne bransjen og alle våre fornøyde kunder er din garanti for at du gjør en sikker investering når du anskaffer deg et utendørs Massasjebad.

Butikken vår i Nordåsdalen 21 ( hvor vi har vært i 1 år ) har utvidet og vi har et stort utvalg av tilbehør/kjemi på lager.Vi har også gleden av å selge massasjestoler, og har toppmodellen Polarbad 380 i butikken for demo.

Massasjebad

Arctic Spas
Coyote Spas
Strongspas antigua / G2

Produkter

Tilbehør
Paviljonger
Deler
Sauna
Swim Spas

Service

Installasjon
Reparasjon

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html