Digitale kontroller

Digitale kontrollerczxcvcxcxvxc

Arctic Spas® Management System
Avansert teknologi som er enkel å bruke og som er klar for fremtiden.

Vårt standard kontrollsystem er pålitelig og tilbyr gode oppgraderingsmuligheter og brukervennlighet.

Nytt for 2011 er at vi tilbyr en oppgradering til vårt Eco-Pack kontroll system. Dette systemet er klart for fremtiden med en raskere prosessor, forbedrede releer, tilgang til internett og mange oppgraderingsmuligheter. Med Internettilkobling vil ditt spa bli tilgjengelig til alt Internett har å tilby – som å laste ned oppgraderinger og interaktive feilsøkingsguider m.m.

Med Eco-Pack er også vår Bluetooth®/ WiFi module – onSpa® tilgjengelig. Om ditt spa er “onSpa – utstyrt, vil WiFi være aktivert, og din iPhone® kan virke som din spa fjernkontroll. Med Arctic spas® smart-phone apps, kan du bytte filtreringsopplysninger, styre jets, stereo og lyssystem. Du kan streame lyd fra alle Bluetoothenheter Oppgraderinger og oppdateringer til Eco-Pack spa pakke vil leveres via Arctic Spas® Smartphone Apps*, slik at din pakkes funksjonalitet kan fortsette å vokse. Og det beste av alt, systemet har kapasitet til å kunne benytte alle nye systemer som vi vil utvikle i fremtiden.

iPhone og Android apps er klar for nedlasting NÅ, alt du trenger å gjøre er å søke app store på din phone for Arctic Spas og trykke INSTALL. Selvfølgelig er det gratis! Selv om du ikke har onSpa® i ditt spa er systemet nyttig, og du kan finne informasjon som bruker manual og feilsøking tips!


http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html