Coyote Mesa


Mesa modellen setter ny standard for oppnåelig luksus! Tøff design med noen lekre linjer, kompletterer hagemiljøet ditt perfekt! Sitt oppreist – ansikt mot ansikt med den du er mest glad i – da kan du bare bli fornøyd! Fyll på med vann og kos deg i to-persons modellen Mesa.

Del:

Video

Dimensjoner
Dimensjoner: 86”x46” ( 218.44cm x 116.84cm )
Vannkapasitet: 300 gallons (1900L)
Jets: 12 jets
Pumps: 1 Pumps
Seating egenskaper: Up to 2 people
Egenskaper

Massasje jets
Det viktigste for å kunne tilby det beste av Hydro-terapi spa som finnes på markedet er jets som holder godt over tid. Alle Coyote Spa bruker Axis- og Quantum-jet teknologi og er skapt for å klare tøffe og fuktige forhold.

Avansert Ozon vedlikeholds-system
Ozon er kanskje naturens mest kraftfulle vedlikeholds-system for vannmiljøer. Tross ozonets store kraft og potens kan spa system få problemer med å håndtere tre kritiske punkter når det gjelder vannvedlikehold

Led-belysning
Arctic Spas® Management System. Avansert teknologi som er enkel å bruke og som er klar for fremtiden. Vårt standard kontrollsystem er pålitelig og tilbyr gode oppgraderingsmuligheter og brukervennlighet.

Akrylfavger
Copper, Oyster, Ultramarine, Moonscape, Mocha, Starry Night Blue, Sterling.

Vedlikeholdsfrie kabinetter
Coyote Spas™ kabinetter har en design som ser ut som naturlig tre med lang holdbarhet og lite vedlikehold. Du behøver ikke slipe eller beise kabinettet med jevne mellomrom, Coyote kabinettet er lett å gjøre rent med hageslangen din! Sidene på kabinettet kan lett tas av for å gjøre service lett-tilgjengelig. Kabinettene finnes i mange forskjellige tre-farger som passer akkurat ditt behov.

Nord-isolasjon
Coyote Spas™ Northern Insulation utviklet Heatlock™ isoleringssystem for badekar/spa i verdens kjøligste område. Grunnleggende for denne type design er et ytre high-tech isoleringslager, et luftrom hvor utstyret er plassert og et skrog som tillater indirekte varmeoverføring gjennom materialet.

Spa kar teknologi
Grunnleggende for alle kvalitets spa er styrken i spa karet. På Coyote Spa starter vi med et stort utbud av høy-blank og glatt konsistens av ABS-akryl.

Avansert mikro-filtrering
Coyote Spas bruker reproduserbart Sentinel mikro-filter i sølv. Sentinel filtrerer partikler i vannet meget nøye bare etter en eneste filtrering – resultatet er et krystallklart vann. Det indre lagret i filtret er utrustet med nano-sølvjoner som virker antiseptisk, bakteriedrepende, luktfri, anti-mugg- og anti-algeproduserende som kompletterer mikrofiltrets funksjon. Dette er unikt og hygienisk – det beste på markedet.

Topp moderne kontroller
Coyotes patenterte onSpa- kontroller er alene om kunne tilby Bluetooth®/WiFi for spa. Igjen er Apollo først ute med teknikken – ditt badekar/spa blir enklere i drift og mer økonomisk enn noensinne! La musikken oppdateres og strømme til og fra din spa stereo gjennom din smartphone.

Evig gulv
Coyote Spas leveres med vårt evige gulv som standard. Det vakuumformede ABS-gulvet er gjenvinningbart og meget slitesterkt.

Lokk
Coyote Spas kan tilby en stor variasjon av lokk til spa. Øverst på listen finner du VACSEAL- lokket som er tilgjengelig for en del av våre spa modeller.

Multifunksjonell stereo
Alle Coyote Spas er tilgjengelige med valgbart stereosystem. Det er noe spsielt med musikk når vi nyter! Velg mellom innebygget forsterker i kabinettet med koblingmulighet for SD-kort, Flash drive eller annet audioutstyr, for eksempel iPod, MP3, CD-spiller eller TV! Kompletter med to JBL pop-up justerbare høyttalere og en kraftfull sub-woofer for særdeles bra lydkvalitet.

Vanntett TV/DVD system
For modellen Santa Fe kan du få et unikt og vanntett tv-system med dvd-spiller, og vanntette høytalere. La hjemmekino i ditt spa!

Vacseal cover
En oppgraderingsmulighet. Ny materialteknologi er nå tilgjengelig og forlenger levetiden til lokket før den skades av vann eller tung snø.

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html