Bygg et massasjebad

Bygg ditt eget massasjebad – med vår hjelp

Vi har mange massasjebad til salgs I flere ulike prisklasser. Ønsker du derimot å bygge ditt eget massasjebad, kan vi hjelpe deg med deler og komponenter til konkurransedyktige priser.. Besøk en av våre butikker for gratis råd, og ta en kikk på utvalget av deler. Hos en Arctic Spas forhandler vil du ofte finne at vi har pumper, slanger, koblinger, jets, ozone generatorer, lys, digitalkontroller, lim, silikon og mye mer.

Bygg ditt eget massasjebad med originale Arctic Spas komponenter.

Noe å vurdere
Dersom du vil bygge ditt eget massasjebad bør du tenke på et par ting før du starter.

1. Har du en vannkilde? Det kan høres selvsagt ut, men om du tar sikte på å tømme badet etter hver gang du bruker det trenger du tilgang på mye vann Et typisk massasjebad trenger omkring 1300 liter vann.
2. Har du et passende skrog? Plastikk kan fungere bra, men pass på at du bruker plast uten giftige tilsetninger. En del plastmateriale kan også absorbere kjemikalier som siden lekker tilbake i vannet. Tremateriale finnes også tilgjengelig, men her er lekkasjemuligheten stor fordi treverk vil både ekspandere og trekke seg sammen over tid.
3. Hvordan skal du varme opp vannet? Elektriske varmekomponenter er mest vanlige, men vedfyring, gass eller til og med solcellebasert oppvarming er mulige varmekilder. Dersom du vil redusere kostnader er det mulig å bygge et massasjebad som varmes opp med vedovnsfyring. Ettersom varmt vann stiger kan du plassere vanninntaket lavere enn vannuttaket og oppnå naturlig vannsirkulasjon. Du bør derimot være oppmerksom på at disse oppvarmingsmetodene ikke nødvendigvis er rimeligere eller enklere enn et vanlig massasjebad.

Å bygge sitt eget massasjebad kan være en vel verdt opplevelse, men det er også et prosjekt som har sine utfordringer. Besøk en av våre forhandlere og se på et utvalg av nye og brukte massasjebad – kanskje har vi en modell som er nøyaktig hva du er på utkikk etter.

Vi tar også inn massasjebad i innbytte. Kontakt oss for et tilbud.

Det er også populært å kjøpe et brukt massasjebad, ta en tur innom en av våre forhandlere for å se på utvalget.

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html