Boblebad

De fleste tenker på et boblebad som et innendørs bad med jets. Disse badene har jets som er tilsluttet veggene i karet, og de sirkulerer både vann og luft inn i badet mens man sitter i det. Et boblebad gir hydroterapi i form av massasje, og kan også avhjelpe andre plager. I dag finnes avanserte boblebad med masse ekstrautstyr, så som aromaterapi, lys, lydanlegg eller ulike jets. Boblebadene er som oftest konstruert for å passe inn på et bad hvor det fra tidligere av enten er plass til et badekar eller eksisterer et badekar.

Samtidig som et boblebad har mange av de samme fordelene som et massasjebad, er de sjelden like familievennlige. De installeres innendørs, og fordi de er plassert på badet i stedet for mer sosiale plasser er badingen i et boblebad som oftest en ganske ensom opplevelse. Plassen tillater ikke bruk av mer en eller to personer av gangen, og kan dermed ikke fungere som et underholdningssentrum for familie og venner, eller barna og deres venner. Et baderom er langt mindre enn en hage og nesten alle andre rom i huset, og er dermed heller ikke ideelt for familiesammenkomster eller gjester.

Fra et miljøståsted er boblebadet også mer problematisk, fordi vannforbruket er langt høyere enn ved bruk av et massasjebad. Når du bruker et boblebad fylles vannet i karet opp for hver gang, og bruker du det kun en gang i uka vil du i løpet av et år forbruke mer enn 11000 liter vann. Et gjennomsnittlig massasjebad har en vannkapasitet på omkring 1900 liter og trenger ikke tømmes og fylles for hver gang.

I motsetning til et innendørs boblebad er et massasjebad konstruert for å brukes av flere enn en person av gangen og som oftest plassert utendørs. Vannet skiftes ikke for hver gangs bruk, men holdes rent ved hjelp av metoder som ligner dem man bruker i svømmebasseng. Filtrering, skumming, vannsirkulasjon og antibakteriell behandling sørger for å holde vannet i massasjebadet rent, og vannkjemien vedlikeholdes av brukeren. Vi har en lang rekke produkter for å ta vare på vannkvaliteten.

Det kan godt hende at de egenskapene du er ute etter i et boblebad også er tilstede i et massasjebad, i tillegg til en lang rekke flere gode egenskaper som kanskje passer bedre for deg.

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html