Summit


Summit kan være det perfekte familieboblebadet. Tre formtilpassede kapteinstoler med integrerte armstøtter på to nivåer danner grunnlaget for denne vakre designen som sikrer at Summit er utrolig komfortabel. Hjørneområdet gir avslappet loungekomfort for tre personer til.

Interessert i denne modellen? Kontakt oss her

Del:

Video

Velg antall pumper og dyser

Sittekapasitet: 6 adults
Dimensjoner: 7'9" x 7'9" x 3'3"H (235 cm x 235 cm x 98 cm)
Vannkapasitet: 497 US Gallons (1,880 liters)
Spa Jets (13) 5" Single Pulse Jets
(29) 3" Single Pulse, and Directional Jets
(2) 3" Neck Jets
(1) Monsoon Jet
Jet Pumpe 1 Dual-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Jet Pumpe 2 Single-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Jet Pumpe 3 Single-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Sittekapasitet: 6 adults
Dimensjoner: 7'9" x 7'9" x 3'3"H (235 cm x 235 cm x 98 cm)
Vannkapasitet: 497 US Gallons (1,880 liters)
Spa Jets (13) 5" Single Pulse Jets
(29) 3" Single Pulse, and Directional Jets
(2) 3" Neck Jets
(1) Monsoon Jet
Jet Pumpe 1 Dual-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Jet Pumpe 2 Single-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Jet Pumpe 3 Single-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Sittekapasitet: 6 adults
Dimensjoner: 7'9" x 7'9" x 3'3"H (235 cm x 235 cm x 98 cm)
Vannkapasitet: 497 US Gallons (1,880 liters)
Spa Jets (13) 5" Single Pulse Jets
(15) 3" Single Pulse, and Directional Jets
(2) 3" Neck Jets
(1) Monsoon Jet
Jet Pumpe 1 Dual-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Jet Pumpe 2 Single-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Egenskaper

Selvstøttet skrog
Garantert å vare livet ut. Skallet i en Arctic Spa er kjernen i vårt design, og som sådan, unikt designet for å håndtere høye krav til prestasjon.

FreeHeat
Nytt for 2011! FreeHeat ® Isolasjon Heatlock ® var allerede det beste i bransjen - vi gjorde det enda bedre! For 2011 har vi tatt vår isolasjon til neste nivå.

Digital kontroll
Arctic Spas® Management System. Avansert teknologi som er enkel å bruke og som er klar for fremtiden. Vårt standard kontrollsystem er pålitelig og tilbyr gode oppgraderingsmuligheter og brukervennlighet.

Kabinett i rød cedar
Et skap laget for å vare så lenge som en totempæl. Skjønnhet, styrke og tilgjengelighet er bygget inn i hvert Arctic Spas kabinett.

Tilgang
Alle Arctic Spas ® leveres som standard med isolerte avtagbare tilgangspaneler på alle sider av kabinettet. Mange leverandører begraver hundrevis av potensielle problemer helt i for mye skum, som dessverre effektivt skaper et mareritt når dette skummet må fjernes i forbindelse med reparasjon

Roterende massasjejets
Våre spa gir en unik hydroterapi, dyp og forfriskende. Mens dysen roterer jevnt på en titanaksel, oscillerer vann i et mønster som aldri svir.

Unik filtrering
Arctic Spas ® fortsetter å rendyrke våre patenterte filtreringsystemer, og målet vårt har alltid vært å holde badevannet trygt og rent, og å gjøre det enklest mulig for eieren.

Justerbare nakkestøtter
Endelig! En nakkestøtte som fungerer! Etter år med dårlig plassering og ugunstige puter, tror vi at vi endelig har kommet opp med det ultimate design. Vår nye teleskoputforming passer perfekt i varierende høyder.

Komfort og massasje
På sportsarenaen, i flyet eller på konsert kan du ofte velge seter ut fra komfort. Og dersom du først har valget, foretrekker du ikke da å velge den mest komfortable stolen?

Boblebadytelse
Bedre boblebad ytelse, færre problemer. Arctic Spas er det første selskapet i bransjen for å bruke Reflex Torsion Hose i hvert boblebad og spa. Denne svært spesialiserte røret er designet for å passe eksternt over stive PVC fittings, som tillater større limflate, høyere vannføring og eliminerer montering lekkasjer på grunn av slangens bevegelse.

Aromaterapi
Kraften i duften til å positivt endre din sinnstilstand er en allment akseptert og benyttetnaturlig terapi, et perfekt ekstrautstyr til en terapeutisk bad. Hvert Arctic Spa er utstyrtmed Therapy Air inneholder en aromaterapi-system som introduserer duft luft direkte inn ispa.

Spa Boy
Spa Boy håndterer en av de største bekymringene mange har mht. bassenger og boblebad: vedlikehold av vannet. Det finnes mange boblebadfunksjoner og mye utstyr tilgjengelig som kan bidra til å redusere forbruket av både tid og kjemikalier. Alle disse krever imidlertid at boblebadeieren fysisk tester vannet med de noe primitive teststrimlene av lakmuspapir. Forestill deg at du også må gjøre dette når det er mørkt, snøvær og temperaturen er 15 grader minus, så ser du hvor brysomt dette er.

Ecopack Spa Controls
Vi tilbyr oppgradering til vårt Eco-Pack kontroll system. Dette systemet er klart for fremtiden med en raskere prosessor, forbedrede releer, tilgang til internett og mange oppgraderingsmuligheter. Med Internettilkobling vil ditt spa bli tilgjengelig til alt Internett har å tilby - som å laste ned oppgraderinger og interaktive feilsøkingsguider m.m.

Innvendig fargevalg
Fargevalg for våre massasjebadmodeller

Forever Floor®
Å flytte massasjebadet har aldri vært enklere! Vi var allerede kjent for vår solid tregulv som er standard på alle Arctic Spa, og deretter bestemte ingeniørene våre seg for å heve nivået igjen ved å utvikle Forever Floor ®.

Mylovac™ “Walk on” Spa Cover
Verdens lengste og mest robuste. Castcore ® Mylovac dekselet har dobbelt så tett skum som gjennomsnittet i bransjen.

Tru-Guard Heater
Garanti for fem år, uten spørsmål. Varmelementene mislykkes oftere enn noen annen spa komponent. Dette fordi de fleste varmelementene er neddykket i vannet.

Classic No Maintenance Cabinets
Our redesigned Classic No Maintenance cabinet borrows from our tried and proven cedar cabinet - we have replicated this beautiful and functional design in 100% composite materials.

Peak 1 ozon
Peak 1 Rensing består av Arctic Spas® Peak Ozon System®. Under filtrering, beveger seg vannet gjennom et område hvor det er utsatt for aktivert oksygen eller ozon, som gir bemerkelsesverdig rensing.

Onzen vedlikeholdsystem
Onzen™ er Arctic Spas® patenterte saltvannsbaserte vedlikeholdsystem. Systemet fungerer rensende gjennom elektrolyse av naturlig havsalt fra Dødehavet. Metoden har flere fordeler enn andre mer tradisjonelle metoder. Systemet skaper selv en rensende funksjon i stedet for å tilføre dyre og skadelige midler. Saltet i systemet er et rent naturprodukt med samme saltnivå som i tårer. Gjennom metoden skaper vi et badevann som er mildt mot både huden og øyene.

WetTunes™ (ekstrautstyr)
Vårt WetTunes stereoalternativ gir en seriøs oppgradering, fordi vi har byttet ut våre eksisterende høyttalere med vakre Poly Planar™-høyttalere.

Aquatremor® stereoanlegg
Hovedprinsippet i Aquatremorstereoanlegget er bruken av taktile omformere i stedet for høyttalere. Disse omformerne er festet til skallet og kabinettet og sender lyd gjennom både solid materiale og væske med utrolig klarhet, og gjør på en effektiv måte om bassengets skall, kabinett og vannet til en "høyttaler".

Aquatremor® Deluxe
Når du kombinerer begge våre lydsystemer, har du oppnådd den beste spalyden du kan forestille deg. Kombinasjonen av Poly Planar™ høykvalitets høyttalere, forsterkning samt taktile omformere vil omgi spabrukerne med makeløs, fyldig lydkvalitet.

Northern Lights (inkludert) (ekstrautstyr)
Northern Lights (inkludert) (ekstrautstyr) Northern Lights-systemet er inspirert av vårt vinterlige nordlys og gir systemet digitale fargeendringer og effekter. Med en omfattende variasjon av mønstre og sekvenser kan du velge den perfekte belysningen for stemningen din...

Family Lighting Package (FLP) (ekstrautstyr)
Vi er stolte over å kunne legge til enda en belysningspakke på den lange listen med valgmuligheter for ditt Arctic Spa. Familiebelysningspakken har 2 undervannslys og elegant bakgrunnsbelysning av kontrollene og drikkeholderne langs toppkanten av spaene våre.

Ultimat LED-belysning
Ultimat LED-belysning (ekstrautstyr) Arctic Spa-belysning på et helt nytt nivå! I Ultimate-belysningspakken er alle dyser opplyst gjennom klare felt med teknologier som verken påvirker vannstrømmen eller medfører fare for lekkasje.

Skyfall
Skyfall (ekstra tilbehør) Vår nye SkyFall® Fogger produserer og slipper ut tåke på vannoverflaten i din Arctic Spa. SkyFall® gjør boblebadopplevelsen enda mer avslappende, og du slipper støyen og sprutingen som ofte følger med vanlige vanneffekter.

Terapeutisk luft
Akkurat som vann, kan luft også brukes til terapeutisk massasje. Arctic Spas® tilbyr en luftpakke som tilbehør til alle spas – skummende morsomt! En kraftfull jet blåser inn luften – du får en mild og deilig massasje, som får det til å kile fra topp til tå!

Vanntett iPhone etui
Det finnes mange av denne typen der ute, men ingen så enkle, pålitelige og rimelige!
Vårt etui fungerer med iPod, og de fleste iPhone modeller. Enkel å åpne/lukke, tåler nedsenkning i vann (ikke bare vanntett mot vannsprut) og er utstyrt med en snor som gjør det mulig å henge den fra deg,.

http://arcticspas.no/cialis.htmlhttp://arcticspas.no/imovane.htmlhttp://arcticspas.no/levitra.htmlhttp://arcticspas.no/valium.htmlhttp://arcticspas.no/viagra.html