Cub


Cub er en av de mest allsidige designene i vårt utvalg. Den har et nøyaktig formetterapisete, et romslig loungesete og et hjørnesete for et par venner til. Med detteallsidige utvalget av setekonfigurasjoner, kan alle finne sin egen favoritt.

Interessert i denne modellen? Kontakt oss her

Video

Velg antall pumper og dyser

Sittekapasitet: 5 adults
Dimensjoner: 7'2" x 7'2" x 3'5"H (217 cm x 217 cm x 104 cm)
Vannkapasitet: 449 US Gallons (1700 Litres)
Spa Jets (12) 5" Single Pulse Jets
(26) 3" Single Pulse, and Directional Jets
(2) 3" Neck Jets
Jet Pumpe 1 Dual-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Jet Pumpe 2 Single-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Jet Pumpe 3 Two-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Sittekapasitet: 5 adults
Dimensjoner: 7'2" x 7'2" x 3'5"H (217 cm x 217 cm x 104 cm)
Vannkapasitet: 449 US Gallons (1700 Litres)
Spa Jets (12) 5" Single Pulse Jets
(2) 3" Neck Jets
Jet Pumpe 1 Dual-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Jet Pumpe 2 Single-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Sittekapasitet: 5 adults
Dimensjoner: 7'2" x 7'2" x 3'5"H (217 cm x 217 cm x 104 cm)
Vannkapasitet: 449 US Gallons, 1700 Litres
Spa Jets (7) 5" Single Pulse Jets
(9) 3" Single Pulse, and Directional Jets
Jet Pumpe Two-speed 3 HP White Water Spa Pump.
Egenskaper

Selvstøttet skrog
Garantert å vare livet ut. Skallet i en Arctic Spa er kjernen i vårt design, og som sådan, unikt designet for å håndtere høye krav til prestasjon.

FreeHeat
Nytt for 2011! FreeHeat ® Isolasjon Heatlock ® var allerede det beste i bransjen - vi gjorde det enda bedre! For 2011 har vi tatt vår isolasjon til neste nivå.

Digital kontroll
Arctic Spas® Management System. Avansert teknologi som er enkel å bruke og som er klar for fremtiden. Vårt standard kontrollsystem er pålitelig og tilbyr gode oppgraderingsmuligheter og brukervennlighet.

Kabinett i rød cedar
Et skap laget for å vare så lenge som en totempæl. Skjønnhet, styrke og tilgjengelighet er bygget inn i hvert Arctic Spas kabinett.

Tilgang
Alle Arctic Spas ® leveres som standard med isolerte avtagbare tilgangspaneler på alle sider av kabinettet. Mange leverandører begraver hundrevis av potensielle problemer helt i for mye skum, som dessverre effektivt skaper et mareritt når dette skummet må fjernes i forbindelse med reparasjon

Roterende massasjejets
Våre spa gir en unik hydroterapi, dyp og forfriskende. Mens dysen roterer jevnt på en titanaksel, oscillerer vann i et mønster som aldri svir.

Unik filtrering
Arctic Spas ® fortsetter å rendyrke våre patenterte filtreringsystemer, og målet vårt har alltid vært å holde badevannet trygt og rent, og å gjøre det enklest mulig for eieren.

Justerbare nakkestøtter
Endelig! En nakkestøtte som fungerer! Etter år med dårlig plassering og ugunstige puter, tror vi at vi endelig har kommet opp med det ultimate design. Vår nye teleskoputforming passer perfekt i varierende høyder.

Komfort og massasje
På sportsarenaen, i flyet eller på konsert kan du ofte velge seter ut fra komfort. Og dersom du først har valget, foretrekker du ikke da å velge den mest komfortable stolen?

Boblebadytelse
Bedre boblebad ytelse, færre problemer. Arctic Spas er det første selskapet i bransjen for å bruke Reflex Torsion Hose i hvert boblebad og spa. Denne svært spesialiserte røret er designet for å passe eksternt over stive PVC fittings, som tillater større limflate, høyere vannføring og eliminerer montering lekkasjer på grunn av slangens bevegelse.

Aromaterapi
Kraften i duften til å positivt endre din sinnstilstand er en allment akseptert og benyttetnaturlig terapi, et perfekt ekstrautstyr til en terapeutisk bad. Hvert Arctic Spa er utstyrtmed Therapy Air inneholder en aromaterapi-system som introduserer duft luft direkte inn ispa.

Arctic Spas Castcore Cover

Mylovac™ “Walk on” Spa Cover

Verdens lengste og mest robuste. Castcore ® Mylovac dekselet har dobbelt så tett skum som gjennomsnittet i bransjen.
Arctic Spas Truguard Heater

Tru-Guard Heater

Garanti for fem år, uten spørsmål. Varmelementene mislykkes oftere enn noen annen spa komponent. Dette fordi de fleste varmelementene er neddykket i vannet.
Arctic Spas EcoPack Spa Controls

EcoPack Spa Controls

Nytt for 2011 er at vi tilbyr en oppgradering til vårt Eco-Pack kontroll system. Dette systemet er klart for fremtiden med en raskere prosessor, forbedrede releer, tilgang til internett og mange oppgraderingsmuligheter. Med Internettilkobling vil ditt spa bli tilgjengelig til alt Internett har å tilby - som å laste ned oppgraderinger og interaktive feilsøkingsguider m.m.
Arctic Spas Peak 1 Ozone

Peak 1 ozon

Peak 1 Rensing består av Arctic Spas® Peak Ozon System®. Under filtrering, beveger seg vannet gjennom et område hvor det er utsatt for aktivert oksygen eller ozon, som gir bemerkelsesverdig rensing.
Arctic Spas Peak 2 Ozone

Peak 2 ozon

Peak 2 ozone System® gir deg de samme fordelene som Peak 1 vedlikeholdsystem, men med følgende tillegg: En sirkulasjonspumpe effektiviserer kontrollen og produksjonen av ozon mellom 1-24 timer. I denne modellen er også blandings-kammeret dobbelt så stort. Bedre blandingsprosess og lengre virkningstid mellom vann og ozon gir effekt.
Arctic Spas Sound System

Aquatremor™ DLX Stereo System

Alle Arctic Spas® er tilgjengelige med den nye Eco-Pack som har både Bluetooth® og kan kobles til WiFi. Din egen musikk kan lett spilles opp fra en bluetooth-enhet for eksempel en Smartphone til ditt badekar/spa – sikkert plassert i hjemmet ditt. Med et enkelt fingertrykk får du tilgang til dine egne spillelister! Om du ønsker, kan du via kabel koble inn eldre modeller av iPod, CD eller TV til våre system.
Arctic Spas Onzen Salt Water Care

Onzen vedlikeholdsystem

Onzen™ er Arctic Spas® patenterte saltvannsbaserte vedlikeholdsystem. Systemet fungerer rensende gjennom elektrolyse av naturlig havsalt fra Dødehavet. Metoden har flere fordeler enn andre mer tradisjonelle metoder. Systemet skaper selv en rensende funksjon i stedet for å tilføre dyre og skadelige midler. Saltet i systemet er et rent naturprodukt med samme saltnivå som i tårer. Gjennom metoden skaper vi et badevann som er mildt mot både huden og øyene.
Arctic Spas Ultimate Lighting

Ultimate lightning belysning

I vår Ultimate belysnings-pakke er alle jets bakgrunns-belyst med teknologi som verken påvirker vannføring eller kan føre til en potensiell vannlekkasje. Alle kontroller og drikkeholdere har også punktbelysning. Alle lyspunkter kontrolleres digitalt. Ultimate belysning er et vakkert tillegg til alle spa!